BB-Johanista tuli superjulkkis – 30 miljoonaa katsojaa!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta lauantaina poistettu ja Etelä-Afrikan Big Brotheriin asukasvaihtoon lennätetty BB-Johan esiteltiin afrikkalaisille televisiokatsojille sunnuntaina. Samalla hetkellä Johanista tuli koko mantereella superjulkkis.

Sikäläiseen BB-taloon Johan muutti vasta maanantaina aamulla vietettyään eilisen illan ja yön talon penthouse-sviitissä. Ohjelman verkkosivuille Johan kuitenkin lisättiin heti sunnuntaina. Samalla talosta Suomeen muuttanut Munya siirrettiin sivustolla taka-alalle komeasti liehuva suomenlippu takanaan liehuen.

Afrikan Big Brother on kahdentoista maan yhteistuotantoa, joten Johan tuli hetkessä tunnetuksi erittäin laajalla alueella. Ohjelmaa lähetetään nykyisin peräti 40 maahan ja sillä on lähes 30 miljoonaa katsojaa ympäri mannerta. Samalla Big Brother Africa siten yksi maailman katsotuimpia realityohjelmia – ellei jopa katsotuin.

Suomen suurlähettiläänä Afrikan BB-talossa parhaillaan toimiva Johan tekee siis näkyvällä vierailullaan Suomea tunnetuksi tavalla, johon esimerkiksi matkailun edistämiskeskus tai muut vastaavat tahot eivät koskaan pystyisi.