Destiny’s Child -tähti sairastui masennukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin suositusta Destiny’s Child -triosta tunnetuksi tullut amerikkalainen r&b-tähti Michelle Williams on kertonut sairastuneensa masennukseen yhtyeensä hajoamisen jälkeen.

Hän ikävöi bändikumppaneitaan Beyonce Knowlesia ja Kelly Rowlandia niin kovasti että sairastui. Ensimmäisen hajoamisen jälkeen yhtye palasi samassa kokoonpanossa hetkeksi vielä vuonna 2004. Tuolloin yhtye levytti vielä yhden albumin nimeltä Destiny Fulfilled.

Hän vertaa eroa yhtyetovereistaan eroon puolisosta, sillä se särki hänen sydämensä. Michelle Williams kertoi purskahtaneensa itkuun vain kuullessaan bändin jäsenten nimet.

– Kävimme kaikki läpi masennuksen kun Destiny’s Child hajosi. Muistan kuinka olin syömässä ystäväni kanssa, joka tiedusteli Beyoncen ja Kellyn kuulumisia. Purskahdin itkuun, koska minulla oli heitä niin ikävä, Michelle kertoi You-brittilehden haastattelussa.