Maailman pelätyin muotiguru on poissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman seuratuimmista muotilistoista on ollut vuosittain julkaistu Mr. Blackwellin lista huonoimmin pukeutuneista julkkiksista. Nyt muotilegenda on kuollut suolistoinfektiosta johtuviin komplikaatioihin.

Muotiguru on julkaissut listojaan jo 60-luvulta saakka. Huonoiten pukeutuvien listan kärjessä ovat viime vuosina komeilleet muiden muassa Paris Hilton ja Britney Spears, joiden ei enää tarvitse pelätä joutumistaan Blackwellin listalle. Blackwellin mukaan Britney ja Paris olivat kuin kaksi hernettä liian korkealle nostetulla korokkeella. Lisäksi Britney ja Paris ovat vapaasti suomennettuna “tyylivapaita muodin alisuoriutujia”.

Viimeiseksi jääneessä listalla kolmanneksi huonoin pukeutuja oli näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan. Hieman yllättäen sijalla kymmenen oli Paholainen pukeutuu Pradaan -leffan tähti Meryl Streep. Vuonna 2006 listan ykkönen oli Britney Spears, kun Paris Hilton sai tyytyä sijaan kuusi. Kakkosena oli Mary-Kate Olsen, kolmosena Jessica Simpson ja nelosena Eva Longoria.