Max Payne -leffa listaykköseksi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiseen peliin perustuva Max Payne -elokuva on aloittanut erittäin vahvasti Yhdysvalloissa. Kriitikoilta varsin nihkeät arvostelut saanut elokuva keräsi ensimmäisen viikonlopun aikana 18 miljoonan dollarin lipputulot, jolla se nousi listaykköseksi.

Ennakkoon kovasti hehkutettu Oliver Stonen W ei menestynyt odotetusti, sillä se oli vasta neljänneksi katsotuin reilun 10 miljoonan lipunmyynnillään. Sen edelle leffalistalla nousivat Max Paynen lisäksi myös Beverly Hills Chihuahua reilulla 11 miljoonalla ja The Secret Life Of Bees, joka jäi kakkossijasta vain sadantuhannen dollarin myynnin verran.

Elokuvateattereiden yhteenlaskettu myynti kasvoi neljättä viikkoa putkeen ja oli viime viikonloppuna 86,4 miljoonaa dollaria. Daily Variety -julkaisun mukaan Max Payne keräsi pääasiassa mieskatsojia ja The Secret Life Of Bees pääasiassa naisia.