Munya mökötti yksin terassilla – koti-ikävä vaivaa?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailu sai sunnuntaina yllätyskäänteen, kun taloon saatiin uusi asukas Afrikan BB-talosta. 22-vuotiaan Munyan tilalle Etelä-Afrikkaan lennätettiin Suomesta Johan.

BB-Johan on sopeutunut hyvin sikäläiseen taloon, mutta Munyan sopeutuminen ei ole ilmeisesti onnistunut aivan yhtä hyvin. Yhdentoista aikaan maanantai-iltana zimbabwelainen vieras istui pitkään yksin talon ulkoterassilla. Tunnelmaa kohottamassa hänellä oli vain lasillinen valkoviiniä ja tölkki olutta.

Selvästi masentuneen oloinen mies huokaili syvään, poltti tupakkaa ja siemaili olutta. Ensimmäisen tupakan sammuttua Munya jatkoi edelleen istuskelua, vaikka oli selvästi kylmissään. Pian hän alkoi laulaa lämpimikseen englanninkielisiä lauluja ja riimitellä hiphop-kappaleita.

Kymmenen minuutin värjöttelyn jälkeen mies istui edelleen terassilla ja sytytti toisen tupakan menemättä välillä sisälle taloon. Istuskelu jatkui vielä kolmannen ja neljännen tupakan ajan, joten Munya ei kiirehtinyt muiden asukkaiden seuraan pääsyä. Suomalaiset asukkaat eivät hekään liittyneet hänen seuraansa ulos. Lopulta BB-Kassu tuli ulos tiedustelemaan miehen vointia.