Täällä BB-Johan nyt asuu, katso paikka kartalta!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta lauantaina poistettu ja suoraan Etelä-Afrikkaan lennätetty BB-Johan asteli tänä aamuna ensimmäistä kertaa uusien asuintoveriensa luokse Afrikan Big Brother -taloon. Talon sviittiin hän kuitenkin pääsi jo eilen illalla.

Kahdentoista maan yhteistuotantona tehtävää Afrikan Big Brotheria kuvataan Johannesburgin liepeillä sijaitsevan Sasani Group -yhtiön studioilla. Sasani Studios sijaitsee kaupungin pohjoispuolella Lyndhurstin asuinalueella. Siellä 40 maahan ja noin 30 miljoonalle katsojalle lähetettävää BB-ohjelmaa työstää yhteensä 120 henkilöä.

Alueella sijaitsee Big Brother -talon lisäksi myös viisi muuta studiota. Studioilla on kuvattu vuosien varrella myös monia muita ohjelmia, kuten Tsotsi, Carte Blance, Wish Big ja The Hot Seat sekä Etelä-Afrikan suosituimmat saippuasarjat Egoli ja Binnelanders.

Studioalue löytyy myös Google Maps -kartalta, joskin satelliittikuvassa ei vielä BB-talon uima-allasta näy. Katso Johanin olinpaikka kartalta tästä!