BB-Morris kokee Johanin uhkaksi asemalleen?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brotherista Etelä-Afrikan vastaavaan kilpailuun viikonloppuna lennätetty BB-Johan on sopeutunut hienosti afrikkalaiseen elämänmenoon. Asukkaat ovat ottaneet hänet hyvin vastaan – yhtä asukasta lukuunottamatta.

Ohjelman sikäläiset verkkosivut kertovat, että vain hämähäkkien suuri koko on saanut Johanin hämmästymään. Erityisen hyvin suomalainen on tullut toimeen talossa asuvan Ricco-nimisen 21-vuotiaan miehen kanssa. Ricco onkin tottunut muihin kulttuureihin sillä hän on matkustanut paljon ja asunut neljässä eri maassa.

Myös talon naisten kanssa Johan on tullut hyvin toimeen ja antanut jopa asiantuntevaksi luonnehditun jalkahieronnan Tawanalle tämä valiteltua kipeää polveaan.

Johanin saapumisen jälkeen yksi asukas on kuitenkin jättäytynyt selvästi sivuun Afrikan Big Brotherissa. Morris-niminen 29-vuotias ugandalainen mies on nimittäin muuttunut syrjäänvetäytyväksi Johanin saapumisen jälkeen.

Nyt BB-fanit epäilevät, että Morris kokee Johanin uhkaksi asemalleen. Tähän saakka Morris on nimittäin ollut hyvinkin ulospäinsuuntautunut. Päiväkirjahuoneessa Morris kuitenkin kehui Johania. Hänen mukaansa suomalainen vieras on mielenkiintoinen ihminen ja kiitteli sitä, että Johan vei asukkaat ”Suomeen ja takaisin” neljässä tunnissa.