Isoveli, missä viipyvät Munyan saunabileet?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother sai sunnuntaina uuden asukkaan Afrikasta saakka, kun taloon muutti Afrikan Big Brother -talosta 22-vuotias zimbabwelainen Munya. Alkaneen viikon teemana on suomalaisuus, mutta jotain olennaista on jäänyt kuitenkin puuttumaan.

BB-Munya on saanut kokea kansantansseja, letkajenkkaa, kansallispukuja ja kansallisruokia sekä tutustunut Suomen luontoon ja eläimistöön. Jostain syystä Isoveli ei ole kuitenkaan lämmittänyt asukkaille perisuomalaista saunaa heidän toivomuksistaan huolimatta.

Nyt asiaan ovat kiinnittäneet huomiota myös BB-fanit ympäri maailmaa, eli lähinnä Suomessa ja Afrikassa. Fanit vaativat Suomen tuotantoa järjestämään asukkaille saunabileet mahdollisimman pian, jotta talon pysähtynyt tunnelma saisi edes hieman puhtia ja Munya pääsisi kokemaan suomalaisen saunan.

Suomen BB-talon menoa haukutaan tylsäksi, minkä seikan myös Munya totesi jo ensimmäisenä iltana. Tylsistyminen on vaivannut myös Munyaa, joka vietti esimerkiksi eilen illalla pitkän tovin yksin talon terassilla. Afrikasta kantautuneiden tietojen mukaan mies kuitenkin pitää yksinolosta.

Afrikassa Isoveli hoitaa asukkaille aktiviteetteja selvästi enemmän. Esimerkiksi tänä iltana Johan viettää Afrikan BB-talossa grillibileitä nauttien talon antimista ja oluesta.