Justin Timberlake haluaa Kylien levylleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on kertonut haluavansa aussipoppari Kylie Minuguen mukaan seuraavalle levylleen. Supertähdet nähtiin esiintymässä yhdessä vuoden 2003 Brit Awards -gaalassa ja nyt Justin haluaa tehdä yhdessä lisää musiikkia.

– Olen parhaillaan kirjoittamassa uusia kappaleita seuraavalle albumilleni. Minulla on loistava idea minun ja Kylien yhteiskappaleeksi, joten toivottavasti hän on halukas tekemään yhteistyötä, Justin Timberlake kertoi Metro-lehden haastattelussa.

Justin kertoi myös haluavansa jatkaa siitä mihin tähtipari jäi viisi vuotta sitten.

Viime viikolla Justinin entinen bänditoveri Lance Bass paljasti, että Justin ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Jessica Biel olisivat menossa lähiaikoina naimisiin.