Mitä tapahtui Tara Reidin takapuolelle? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid on paistatellut viime aikoina viihdelehtien otsikoissa pääasiassa kännisekoilujensa merkeissä. Nyt hänet on ikuistettu jälleen paparazzikuviin, jotka ovat suorastaan pelottavia.

Tara Reid kuvattiin lomailemassa rantatunnelmissa. Hopeanvärisiin bikineihin sonnustautunut tähti yllätti kuvaajat erityisesti peräpeilillään, joka muistutti lähinnä 80-vuotiaan mummun auringossa sulavaa kumista takalistoa. Katso kuvat tästä!

Esimerkiksi American Pie -elokuvassa nähty Tara Reid on paistatellut viihdelehtien otsikoissa useimmiten juhlimisensa kuin töidensä puitteissa. Hän uskookin, että media pyrkii rankaisemaan häntä siitä, että hän pitää hauskaa.

– Mitä minä olen todellisuudessa tehnyt? Tanssinut pöydällä? Kun Lindsay ja Paris saivat tuomiot rattijuopumuksista, he saivat mitä ansaitsivat. Minä en ole kuitenkaan tehnyt mitään laitonta. En ymmärrä miksi ihmiset rankaisevat minua siksi, että minulla on hauskaa, Tara Reid ihmettelee taannoin Access Hollywoodin mukaan.

Viime aikoina Tara Reid on yrittänyt tehdä paluuta elokuvamaailmaan, mutta kovin suurta menestystä ei ole vielä siunaantunut. Viime vuonna hän oli mukana peräti neljässä elokuvassa, ja tälle vuodellekin oli työn alla yksi uusi ensi-ilta. Taran uran tunnetuimpia rooleja ovat olleet American Pie ja Julmia aikeita -elokuvat.