Zac Efron järjesti hulppeat 21-vuotisjuhlat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti odotettu High School Musical 3 : Senior Year -elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 24. lokakuuta. Elokuvan miespääosassa nähtävä Zac Efron sattui juhlimaan syntymäpäiviään sopivasti hieman ennen ensi-iltaa.

Zac Efron juhli syntymäpäiviään hulppeasti parintunnin illallisella yhdessä ystävien, sukulaisten ja muiden läheisten kanssa. Pace-ravintolassa järjestetyissä kemuissa oli paikalla tietenkin myös tyttöystävä Vanessa Hudgens sekä kollegat Monique Coleman, Ashley Tisdale, Michelle Trachtenberg, Amanda Bynes ja Brittany Snow.

Täysi-ikäiseksi tullut hurmuri sai silminnäkijöiden mukaan syntymäpäivälahjoiksi muiden muassa alkoholia, In Touch -lehti kertoi. Synttäreiden jatkoja juhlittiin läheisessä hotellissa, jossa juhlittiin samalla myös uuden High School Musical -ensi-iltaa.