Hanna Pakarinen julkaisee uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-tähtenä tunnetuksi tullut ja sittemmin poptaivaan kiintotähdeksi noussut Hanna Pakarinen edusti Suomea taannoin myös Euroviisuissa. Nyt hän on julkaissut uuden levynsä ensimmäisen singlelohkaisun.

Pakarisen neljäs sooloalbumi julkaistaan vasta ensi vuoden puolella, mutta jo nyt siltä on lohkaistu maistiaiseksi single nimeltä Make Believe. Kappale on Ville Pusan ja Kalle Torniaisen käsialaa.

– Tuleva levyni sisältää hyvän mielen musiikkia. Työstämme studiossa parhaillaan kevyitä ja kauniita pop-lauluja. Luvassa on siis iloisempaa meininkiä ilman angstia, Hanna kertoo uudesta materiaalistaan.

Vuonna 2004 julkaistu Hanna esikoislevy on myynyt jo yli 55.000 kappaletta ja kaksi seuraajaa nekin molemmat kultaa. Suomen Euroviisuedustajana hänet nähtiin vuoden 2007 Helsingin Euroviisuissa. Ensi keväänä Pakarinen suuntaa levyn myötä myös kiertueelle.