High School Musical 3 -soundtrack julkaistaan keskiviikkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen elokuvateatterit 24. lokakuuta valloittava Disney-elokuva High School Musical 3 : Senior Year saa kylkeensä myös kokoelmalevyn, joka julkaistaan Suomessa tänään keskiviikkona. Levyllä elokuvan tähdet laulavat musikaalin parhaita kappaleita yhdessä ja erikseen.

Soundtrackilla kuullaan muiden muassa elokuvan päähahmojen, Troyn ja Gabriellan, duettoja ja sooloesityksiä sekä tietenkin myös koko tähtikaartin esittämiä kappaleita.

Kaksi aikaisempaa High School Musical -levyä ovat molemmat olleet menestyksiä. Ensimmäisen elokuvan soundtrack vietti peräti 23 viikkoa Yhdysvaltojen albumilistan viiden parhaan joukossa ja myi kultaa vain 13 päivässä. Vuoden 2006 myydyimmästä albumista tuli samalla ensimmäinen tv-elokuvan soundtrack, joka nousi albumilistan ykköseksi.

Perjantaina ensi-iltansa saavan elokuvan lipunmyynti on ennakkotietojen mukaan lähtenyt käyntiin todella vauhdikkaasti. Lippuja voi varata tästä.

High School Musical 3 : Senior Year -soundtrackin kappaleet ovat seuraavat:

LEVY 11. Now Or Never / High School Musical Cast2. Right Here, Right Now / Troy & Gabriella3. I Want It All / Sharpay & Ryan4. Can I Have This Dance / Troy & Gabriella5. A Night To Remember / High School Musical Cast6. Just Wanna Be With You / Ryan, Kelsi, Troy & Gabriella7. The Boys Are Back / Troy & Chad8. Walk Away / Gabriella9. Scream / Troy10. Senior Year Spring Musical / High School Musical Cast11. We’re All In This Together (Graduation Mix) / High School Musical Cast12. High School Musical / High School Musical Cast13. The Boys Are Back / US5 (UK version)

LEVY 21. Now Or Never / High School Musical Cast2. Right Here, Right Now / Troy & Gabriella3. I Want It All / Sharpay & Ryan4. Can I Have This Dance / Troy & Gabriella5. A Night To Remember / High School Musical Cast6. Just Wanna Be With You / Ryan, Kelsi, Troy & Gabriella7. The Boys Are Back / Troy & Chad8. Walk Away / Gabriella9. Scream / Troy10. Senior Year Spring Musical / High School Musical Cast11. We’re All In This Together (Graduation Mix) / High School Musical Cast12. High School Musical / High School Musical Cast13. The Boys Are Back / US5

BONUS DVD1. Making Of A Musical: From The Recording Studio To The Big Screen / High School Musical Cast2. Now Or Never / High School Musical Cast3. High School Musical 3 Official Movie Trailer / High School Musical Cast