StaraVideo 102 – Klamydia (osa 1/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:n tavataan parhaillaan 20-vuotisjuhlaansa viettävän vaasalaisen Klamydia-yhtyeen keulahahmo Vesku Jokinen. Hän kertoo yhtyeen alkutaipaleesta ja yhtyeen nihkeästä vastaanotosta valtakunnanmedioissa. Samalla sivutaan myös Vaasan kaupungin kulttuuritoimintaa.

Vesku paljastaa myös yhtyeen kappaleissa viljeltävien juppiteemojen taustoja ja valottaa Klamydian soundin muuttumista kolmen ensimmäisen levyn jälkeen. Lisäksi kuullaan mihin ”Vaasalaiset on homeperseitä” -fakta perustuu. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.