Tänään on Anna Abreun näytön paikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailusta tunnetuksi tullut ja sittemmin erittäin hienosti menestynyt poptähti Anna Abreu julkaisee tänään keskiviikkona uransa toisen albumin. NOW-niminen levy esittelee samalla hieman uudistuneen Anna-soundin.

– Tulevalta levyltäni löytyy lattari- ja pop-biisejä ekan levyn tapaan, mutta halusin mukaan nyt enemmän dancea, Anna kuvailee uuden levynsä linjaa.

Anna Abreu on itse ollut mukana muiden muassa sanoittamassa uutta levyään. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Vinegar yllätti Annan fanit uudella dance-soundilla. Anna kertoo hieman seikkaperäisemmin uudesta levystään Staran haastattelussa sekä NettiTV:stä löytyvissä videohaastatteluissa, jotka voit katsoa tästä: osa 1 ja osa 2. Levyn toisena singlenä julkaistaan pian kappale Silent Despair.

Annan ensimmäinen hänen omaa nimeään kantanut albumi oli suuri menestys, joka toi neitokaiselle jopa Emma-palkinnon arvostetussa Paras naissolisti -sarjassa. Peräti 82.000 kappaletta myynyt levy oli viime vuonna Suomen myydyin poplevy, joka vietti Suomen virallisella albumilistalla puoli vuotta yhteen menoon. Kaikki levyltä lohkaistut singlet End Of Love, Ivory Tower ja Are You Ready soivat Suomen radioiden listojen kärjessä.

Anna Abreu keikkailee lähiaikoina seuraavasti:

02.11. – Alahärmä, Powerpark (S)06.11. – Helsinki, Apollo (levynjulkaisukeikka) K-1807.11. – Rovaniemi, Nightclub Doris08.11. – Levi, Hulluporo Areena20.11. – Vantaa, Martinus-sali (S)21.11. – Hyvinkää, Amarillo22.11. – Lohja, Nightlife27.11. – Pori, Bar Kino28.11. – Lappeenranta, Sokos Hotel Lappee02.12. – Lahti, Sibeliustalo (S)05.12. – Vammala, Baron07.12. – Kerava, Kerava-sali (S)11.12. – Suolahti, Suolahti-sali (S)12.12. – Mikkeli, Vaakuna13.12. – Jyväskylä, Paviljonki (S)17.12. – Kuusankoski, yksityistilaisuus