Afrikan BB-talossa lampaan päätä ja suomalaista hernekeittoa

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brotherista Afrikan BB-taloon viime viikonloppuna asukasvaihtoon lennätetty BB-Johan on tehnyt Suomea tunnetuksi talon asukkaille sekä kymmenille miljoonille afrikkalaisille.

Tänä iltana vuorossa on suomalainen ruoka, kun kokattavana on perinteinen hernekeitto. Afrikkalaisille kerrottiin, että hernekeittoa tehdään tarkoituksella juuri torstaina, koska se on Suomessa tapana. Lisäksi ohjelman verkkosivuilla julkaistiin suomalaisen hernekeiton resepti.

Sikäläinen Isoveli on toimittanut asukkaille tykötarpeet ja reseptin rokkaa varten. Sen lisäksi tänään tarjoillaan myös afrikkalaisia herkkuja, kuten kananjalkoja ja lampaan päätä. Illan kokkaussession koristukseksi sikäläinen asukkaille toimitettiin myös koristeita ja joulukuusi.