BB-Johan oksenteli Afrikassa

Big Brother · Stara.fi

Afrikan Big Brother -asukkaat ja fanit valloittanut suomalainen Johan on tutustunut innokkaasti sikäläiseen kulttuuriin ja maistellut myös paikallisia ruokia. Viime yönä maistelu näytti kuitenkin nurjan puolensa, kun Johan sai tänä aamuna vatsanpuruja ja oksenteli.

BB-Johan voi pahoin aamulla, mutta nyt hänen tilansa on jo selvästi parempi. Parhaillaan asukkaat valmistavat perinteisiä afrikkalaisia ja suomalaisia ruokia. Johan käväisi myös päiväkirjahuoneessa kertomassa hernekeitosta ja sen valmistamisesta. Samalla hän totesi olevansa edelleen kiinnostunut maistelemaan perinteisiä afrikkalaisia ruokia.

– Totta kai olen kiinnostunut. En pelkää pientä oksentelua, joten tottakai olen valmis, Johan totesi urheana.

Hän totesi myös saavansa tarpeen mukaan kokkausapua Hazelilta. Illalla asukkaat esittävät myös pienimuotoisen näytelmän, jonka valmistelut ovat tosin vielä hieman kesken.

– Olen nauttinut olostani täällä viime päivinä ja toivon, että tästä illasta tulee upea.

Johan kertoi pitävänsä Afrikan Big Brotherissa erityisesti siitä, että talossa asukkaat ovat paremmalla tuulella kuin Suomessa ja tunnelma on rennompi.