BB-Johan pantiin satuilemaan Afrikassa

Big Brother · Stara.fi

Afrikan Big Brotherissa kymmeniin miljooniin televisiokatsojiin vaikutuksen tehnyt suomalainen BB-Johan joutui eilen kertomaan satuja. Afrikan yhteisen BB-talon isoveli määräsi asukkaat kertomaan omien maidensa kansantaruja, ja Johan sai aiheekseen tietenkin Suomen.

Tarinankerronnan taustaksi afrikkalainen Isoveli oli järjestänyt asukkaille tarpeet iltanuotiota varten. Tulen ympärillä afrikkalaiset asukkaat kertoivat perinteisiä paikallisia tarinoita, minkä jälkeen asukkaiden tuli kehittää tarina, jossa sekoitetaan sekä afrikkalaisia että suomalaisia kansantaruja. Isoveli kuitenkin määräsi, että lopputuloksen tulee olla sopivaa kuultavaa myös lasten korville.

Vielä eilen ei kuitenkaan selvinnyt mistä suomalaisesta tarusta Johan kertoi. Thami yllytti häntä kertomaan Joulupukista. Luvassa voi siis olla mielenkiintoinen tarina, jos Joulupukki sekoitetaan perinteisiin afrikkalaisiin taruihin. Lopputulos esitetään Afrikan televisiossa 30 miljoonalle katsojalle torstai-iltana iltana.