BB-Munya Anniinalle: Heitä kengällä jos et ymmärrä!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa vieraileva afrikkalainen Munya puhuu talossa englantia, ja samalla myös muiden asukkaiden tulisi puhua kieltä niin paljon kuin mahdollista. Kuitenkin erityisesti Jari-Matti, Cheryll ja Anniina puhuvat toistuvasti vain suomea Munyan seurassa, jolloin zimbabwelainen jää keskustelun ulkopuolelle.

Heikoin kielitaito on Anniinalla, joka puhuu englantia kuin ei olisi opiskellut sitä päivääkään. Anniina totesi taas tänään olevansa asiasta todella kiusaantunut. Munyan aikaansaama intensiivikurssi on kuitenkin saanut hänet puhumaan jopa kokonaisia lauseita.

Munya on tänään yrittänyt saada Anniinaa mukaan keskusteluihin vaikka väkisin. Hän antoi 20-vuotiaalle yllättäen kenkänsä.

– Heität minua sillä aina, kun et ymmärrä jotain sanaa, Munya totesi saaden Anniinan punastumaan.

Tämän jälkeen Anna ja Munya yrittivät yhdessä saada Anniinaa puhumaan englantia, mutta kuitenkin tuloksetta. Monet Big Brother -fanit ovat toivoneet, että Isoveli järjestäisi asukkaille päivätehtävän, jossa he saisivat puhua vain englantia. Ehdotuksen mukaan jokaisesta suomenkielisestä sanasta vähennettäisiin euro asukkaiden viikkobudjetista.