Justin Timberlake pani hittinsä esityskieltoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan seuraavaa albumiaan jo työstävä poptähti Justin Timberlake on ilmoittanut, ettei aio enää koskaan esittää SexyBack-jättihittiään. Supertähti uskaltautui lupaamaan, että kappale on lopullisesti hyllyllä eikä hän tule enää koskaan esittämään sitä.

Justin kertoi asiasta esiintyessään perjantaina Las Vegasissa sijaitsevassa Planet Hollywood -teatterissa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa. Tuolloin hän myös esitti kappaleensa viimeisen kerran. Yleisössä olleet fanit ottivat uutisen raskaasti, sillä biisi on yksi Timberlaken suurimmista hiteistä viime vuosina.

Tapahtumassa kerättiin rahaa paikalliselle Shriners-lastensairaalalle. Rahaa olivat esiintymisillään keräämässä myös muiden muassa 50 Cent, Leona Lewis ja Jonas Brothers. Justin Timberlake esitti myös dueton Maroon 5 -yhtyeen Adam Levinen kanssa.

Stara tapasi Justin Timberlaken äskettäin Los Angelesissa. Hänen haastattelunsa voi lukea tästä tai uusimmasta Stara-aikakauslehdestä.