Jaime Pressly taistelee elämästään teho-osastolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Anne Pressly on maanantaina joutunut kotonaan aseellisen ryöstön uhriksi. KATV-kanavan 26-vuotias uutisankkuri on taistelee parhaillaan elämästään sairaalassa, jossa hän makaa kriittisessä tilassa.

Ryöstäjät tunkeutuivat Presslyn kotiin maanantaina iltapäivällä ja puukottivat häntä päähän sekä hakkasivat eri puolille kehoa. Poliisin mukaan Pressly on edelleen hoidettavana sairaalan teho-osastolla.

Poliisilla ei ole tietoa tekijöistä tai mahdollisesta motiivista. Viranomaiset ovat kuulleet tähän mennessä myös Presslyn työtovereita selvittääkseen oliko suositulla televisiotähdellä vihamiehiä. Naisen käsilaukku on kateissa, joten ryöstö on yksi vaihtoehdoista, paikallinen poliisi kertoi Yahoo! Newsin mukaan.

Anne Pressly nähdään pienessä osassa myös Oliver Stonen tuoreessa W-elokuvassa.