Supermalli Gisele Bundchen seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listalla hyvin menestynyt supermalli Gisele Bundchen poseeraa seuraavan American Photo -lehden kannessa ja sisäsivuilla seksiä tihkuvissa kuvissa. Samalla Gisele on päässyt esittelemään myös näyttäviä rusketusraitojaan.

Katso kuvat tästä!

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria.

Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona. Gisele on myös näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.