Cypress Hill -yhtyettä syytetään biisivarkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs hiphop-yhtye Cypress Hill on haastettu oikeuteen biisivarkaudesta. Tai tarkemmin sanoen kyseessä olisi biittivarkaus, mikäli syytteet todetaan joskus oikeiksi.

Amerikkalainen blues-artisti Syl Johnson väittää, että yhtye varasti hänen tekemänsä biitin Lock Down -kappaleeseensa. 72-vuotiaan artistin mukaan kappaleen biitissä on luvatta lainattu hänen vuonna 1969 tekemäänsä Is It Because I’m Black? -kappaletta. Cypress Hillin kappale ilmestyi vuonna 1993.

Johnson vaatii nyt yhtyeeltä ja sen levy-yhtiöltä yhteensä peräti 29 miljoonan dollarin korvauksia, TMZ-julkaisu uutisoi. Cypress Hill -yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Insane In The Brain, Hand On The Pump ja When The Shit Goes Down. Bändin levyjä on myyty maailmalla yhteensä noin 20 miljoonaa kappaletta.

Uusimmat