Dr. Pepper tarjoaa ilmaiset limut amerikkalaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi jo aiemmin amerikkalaisen juomamerkki Dr. Pepperin taannoisesta lupauksesta tarjota ilmainen limutölkki kaikille amerikkalaisille siinä tapauksessa, että Guns’n’Roses -yhtye saisi julkaistua uuden Chinese Democracy -albuminsa tänä vuonna.

Nyt näyttää siltä, että kyseinen ”iisakin kirkko” ollaan ehkä todella julkaisemassa viimein tänä vuonna. Tarkemmin sanoen 24. marraskuuta. Levyä on tähän mennessä työstetty jo huimat 15 vuotta, ja monet ovat jo luopuneet toivosta saada levyä koskaan käsiinsä. Levyn julkaisu tulee kalliiksi juomayhtiölle, joka on päättänyt pitää lupauksensa.

– Emme olisi koskaan uskoneet, että näkisimme sen päivän. Nyt levy on kuitenkin valmis ja tarjoamme kansalle Dr. Pepperit. Amerikkalaiset voivat nyt vieraille verkkosivuillamme ja rekisteröityä. He saavat kupongin, jolla voivat lunastaa Dr. Pepperinsä vuorokauden kuluessa levyn julkaisusta, juomayhtiön tiedottaja kertoi Access Hollywoodille.