Johan passitettiin kotimatkalle Afrikan Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Tänään päättyi Suomen ja Afrikan Big Brother -kilpailujen keskinäinen asukasvaihto, jossa suomalainen BB-Johan lennätettiin viime viikonloppuna Afrikan BB-taloon, josta puolestaan tilalle lennätettiin Suomeen 22-vuotias zimbabwelainen Munya.

Tänään asukasvaihto päättyi molemmissa BB-taloissa haikeissa tunnelmissa. Asukkaat passitettiin ulos taloista iltapäivällä. Munya lupasi palata takaisin Suomeen kuukauden päästä. Etelä-Afrikan Big Brotherista niin ikään poistettu Johan kertoi rakastuneensa Afrikkaan. Hän kertoi jo aiemmin viihtyvänsä erittäin hyvin uusien ystäviensä kanssa ja valloitti samalla myös kymmenien miljoonien afrikkalaisten televisiokatsojien sydämet.

Molemmat asukkaat ovat alkuperäisissä BB-taloissaan arvioiden mukaan lauantai-iltana.