Teron ja Tuulin seksisotku jatkui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa toissayönä seksiä harrastaneet BB-Tero ja BB-Tuuli selvittelivät vielä eilen välejään ja puivat tapahtunutta. Samalla asukkaat siivosivat parivaljakon toiminnan sängylle jättämiä ”jälkiä”.

Tuulin ja Teron välit kiinnostivat kovasti myös muita asukkaita, sillä pari ei itse suostunut juurikaan kommentoimaan yöllisiä tapahtumia. Selväksi kuitenkin tuli, että ainakin Tuuli katui peiton alla tapahtunutta kovasti. Tämä siitä huolimatta, että hän kertoi Annalle seksihalujensa kasvavan kovasti, kun hän juon alkoholia.

Tapahtumista itsekin epätietoinen BB-Kassu joutui eilen selvittelemään Tuulin ja Teron välejä myös Munyalle. Eilen illalla tilanne oli kuitenkin jo parempaan päin, sillä Tero kuitenkin otti muutamia kertoja Tuulin syliinsä ja neitokainen itsekin naureskeli jo tapahtuneelle.

– Kenen lakanan sotken ensi yönä, Tuuli vitsaili.

Molemmat kiistivät, että peiton alla olisi tapantunut jotain hyväksikäyttöön viittaavaa.