Jone kiroili suorassa Idols-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana kisataan jälleen jatkopaikoista Idols-kilpailussa, kun vuorossa ovat naiset. Illan taso ei ollut kovin vakuuttava, sillä tuomaristo joutui jakamaan runsaasti kritiikkiä kilpailijoille.

Eniten tuomaristo antoi risuja Marika Tyyvin esitykselle. Hän lauloi Rajaton-yhtyeen kappaleen Kivinen tie. Erityisesti Jone Nikula antoi palaa oikein kunnolla, ja samalla hän tuli kiroilleeksi koko perheen ohjelman suorassa lähetyksessä parhaaseen katseluaikaan.

– Mä en tiedä mitä tälle ääninauhalle tapahtuu, kun se löytyy maapallon raunioista vuonna vi**u miljoona, Jone hermostui.

Idols-ohjelman verkkosivustolla julkaistiin tuomariston kommentit kaikkien kilpailijoiden suorituksista, mutta Jonen edellä mainittu kommentti oli kuitenkin jätetty ainoana sivustolta pois. Tämän illan Idols-putoaja selviää poikkeuksellisesti hieman ennen kymmentä.