Kolmiodraamaa Big Brother -talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ihmissuhteiden kiemurat jatkuivat taas eilen. Leppoisan illan tiimellyksessä BB-Anna ja BB-Tero alkoivat yllättäen lähentyä, mikä ei ollut lainkaan Tuulin mieleen.

Tero vihjasi lisäksi haluavansa nukkua yönsä Annan kanssa. Tuuli ei asiasta pitänyt ja poistui parivaljakon vierestä selvästi harmistuneena. Tämän jälkeen Anna yritti maanitella Tuulia takaisin, mutta neitokainen tyytyi toteamaan, että Tero voisi heittää joskus puukkoja myös Annan suuntaan.

– Eikä aina vaan tälle kulissivaimolle, Tuuli kommentoi Subin mukaan.

Muut asukkaat yrittivät rauhoitella tilannetta toteamalla, että muutkin talon miehet voisivat ottaa Tuulin, jos Tero ei halunnut. Tähän Tuuli kuitenkin totesi, että Johan on häntä jo ”kerran testannut ja huonoksi havainnut”. Tero jatkoi vitsailemista siitä, että hänelle ja Annalle tulisi vielä seksisuhde.

Illan päätteeksi Tero ja Anna menivät nukkumaan käsikkäin, mutta pidemmälle he eivät ainakaan vielä menneet. Tänään iltapäivällä Tero otti Tuulin käsittelyynsä ja lepytteli naista pitkällä kokovartalohieronnalla.