Amy Winehouse ei ilmaantunut poliisikuulusteluihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monenlaisissa vaikeuksissa viime aikoina ollut brittipoppari Amy Winehouse on jälleen aiheuttanut päänvaivaa poliisille. Tällä kertaa hän ei ilmestynyt sovittuun aikaan poliisikuulusteluihin.

Kuulustelu olisi liittynyt taannoiseen välikohtaukseen, jossa Amy Winehouse iski nyrkillä tanssijana tunnettua Sherene Flashia kasvoihin. Flash oli Lontoossa järjestetyssä gaalaillassa pyytänyt Amya kuvaan kanssaan, mutta poppari ei siihen suostunut, vaan iski tanssijaa nyrkillä.

Poliisi ei tule nostamaan syytettä kuulustelun missaamisesta, vaan Winehouselle ilmoitetaan uusi aika kuulustelua varten. Joidenkin tietojen mukaan Amy tultaisiin pidättämään, mutta väitteet pidätyksestä eivät asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan pidä paikkaansa.