BB-Johanin kansansuosio testataan nyt!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kisan häätöäänestykseen tällä viikolla päätyvät asukkaat selviävät huomenna tiistaina. Tänään Isoveli kuitenkin paljasti katsojille, että Afrikassa viime viikon viettänyt BB-Johan tulee olemaan mukana äänestyksessä.

Samalla testataaan myös BB-kilpailun selväksi voittajasuosikiksi nousseen Johanin kansansuosio. Mikäli häätöäänestykseen lisätään huomenna vain yksi toinen kilpailija, on hänen mahdollisuutensa häätöön todella suuret. Asukkaat saavat tietää Isovelin päätöksestä vasta huomenna, kun häädettävät ilmoitetaan heille.

Big Brotherin päätös Johanin lisäämisestä häätöäänestykseen on mahdollisesti sidoksissa siihen, että monet BB-fanit ovat viime aikoina syyttäneet ohjelman tuotantoa Johanin suosimisesta. Hän sai nimittäin viikon asukasvaihtonsa myötä kahden viikon immuniteetin nimeämisissä.