Jennifer Hudsonin tragedia: Siskonpoika löytyi surmattuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja Jennifer Hudsonin perheen tragediassa on tehty pidätys ja äärimmäisen surullinen löytö. Näyttelijä-laulajan äiti ja veli surmattiin perheen Chicagossa sijaitsevassa kodissa ja siskonpoika siepattiin.

Kateissa oleva poika oli seitsemänvuotias Julian King. Tapauksesta murtunut Hudson tarjosi eilen pojan löytymiseen johtavasta vihjeestä 100.000 dollarin palkkion.

Laajojen etsintöjen myötä poliisi löysi kuitenkin tänään Jenniferin surmatulle veljelle, Jason Hudsonille, kuuluneen valkoisen Chevrolet Suburban -tila-auton, TMZ uutisoi. Autosta löytyi pienen pojan ruumis, jonka poliisi vahvisti myöhemmin illalla olevan juuri siepattu Julian King.

Poliisi pidätti lauantaina muutaman kilometrin päässä auton löytöpaikalta surmatöistä epäiltynä Jennifer Hudsonin lähisukulaisen William Balfourin. Hän on surmatun pikkupojan isäpuoli. Poliisi kertoi jo aiemmin, että tapauksessa on kyse perheen sisäisistä välienselvittelyistä.

(Päivitetty klo 23.55 tieto pojan henkilöllisyyden vahvistamisesta)