Martina Aitolehti ja Anne-Mari Berg tappelivat ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin musiikkiuraa yrittänyt ja sittemmin myös Big Brother -talossa käväissyt Martina Aitolehti joutui lauantaina tappeluun toisen julkkisneitokaisen, Anne-Mari Bergin, kanssa.

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan Aitolehti olisi käynyt Bergin kimppuun helsinkiläisen yökerhon baaritiskillä. Välikohtauksen aikana Martinan kerrotaan lyöneen Bergiä ja repineen tätä hiuksista. Anne-Mari Berg vahvisti lehdelle tehneensä asiasta poliisille rikosilmoituksen.

Jalkapalloilijan tyttöystävänä julkkikseksi noussut Martina Aitolehti yritti taannoin tehdä musiikkiuraa yhdessä Marika Fingerroosin kanssa. Parivaljakko julkaisi tuolloin myös albumin Salarakkaat -nimellä. Äskettäin Martina totesi Big Brother -kilpailijoista, että he ovat ”taviksia, jotka haluavat tulla joksikin”.