Paris Hilton pelkää tulevaa avaruuslentoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton aikoo olla mukana Richard Bransonin Virgin-yhtiön ensimmäisellä kaupallisella avaruuslennolla. Mutta vain siinä tapauksessa, että perijätär onnistuu pääsemään yli peloistaan.

Superjulkkis paljasti taannoin, että hän on varannut itselleen paikan Virgin Enterprise Rocket -aluksesta, jonka on määrä lennättää superrikkaita avaruuteen ensi vuodesta alkaen. Paris Hilton pelkää kovasti tulevaa avaruuslentoa ja uskoo, että lento voi pahimmassa tapauksessa jäädä yhdensuuntaiseksi.

– Minua pelottaa tehdä se. Mitä jos en tulekaan enää takaisin? Mitä jos palaankin aikaan 10.000 vuotta myöhemmin ja kaikki luulevat minun kuolleen? Sitten minun pitäisi aloittaa kaikki alusta, Paris mietiskeli Access Hollywoodin mukaan.

Paris Hiltonin lisäksi myös lukuisat muut supertähdet ovat ilmoittautuneet avaruuslennolle. Mukana ovat ainakin Madonna, Tom Hanks, Moby ja Victoria Principal.