Beverly Hills 90210 floppasi pahasti Australiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren mediakohun saattelemana lanseerattu Beverly Hills 90210 -menestyssarjan uusi spin-off -sarja 90210 on hyllytetty Australiassa jo muutaman jakson jälkeen.

Sarjaa esitettiin paikallisella 10-kanavalla vain neljän jakson verran ennen kuin kanavan johto päätti keskeyttää sarjan esittämisen kanavan ohjelmistossa. Syynä päätökseen olivat sarjan saavuttamat heikot katsojaluvut.

90210 on hieno sarja, joka kiinnostaa nuorta katsojakuntaa selvästi, mutta se ei saavuttanut lukuja, joiden perusteella ohjelma olisi kannattanut pitää ohjelmistossa, kanavan tiedottaja kertoi australialaiselle Herald Sun -lehdelle.

Sarjan ensimmäinen jakso veti kengurumaassa televisioiden ääreen viime kuussa 837.000 katsojaa, mutta neljänteen jaksoon mennessä katsojamäärä oli pudonnut jo 616.000 katsojaan. Sitä voidaan pitää Australian kokoisella markkina-alueella pahana floppina. Tuotantokauden loput jaksot esitetään ensi kesänä.