Morkkis unohtui – Tero ja Tuuli jälleen petipuuhissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tuorein lemmenpari BB-Tero ja BB-Tuuli harrastivat jälleen seksiä viime yönä. Lähes viikko sitten ensimmäisen kerran peiton alla lähentynyt pari pääsi nyt tositoimiin.

Viime viikon tapahtumien jälkeen Tuuli myönsi talon muille naisille harrastaneensa seksiä Teron kanssa ja lisäsi katuvansa yöllisiä tapahtumia. Tuolloin Tuuli laittoi tapatuman lisäksi alkoholin piikkiin. Nyt morkkis on kuitenkin unohtunut ja parin peiton alla on tapahtunut ilman alkoholiakin.

Ensin pari silitteli toisiaan pitkään, mutta sen jälkeen peitto alkoi liikkua tavalla, joka ei jättänyt juuri arvailujen varaa. Sama toistui vielä myöhemmin yöllä, kun Tero ja Tuuli olivat päällekkäin peiton liikkuessa rytmikkäästi. Session jälkeen Tero antoi Tuulille jotain vietäväksi talon vessaan.