Terveeksi todettu Anniina takaisin BB-taloon

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla lääkärintarkastukseen Big Brother -talosta kiidätetty BB-Anniina palasi taloon hieman ennen puolta yötä. Muut asukkaat olivat tuolloin jo nukkumassa, mutta Jari-Matti ja Johan kuulivat naisen tulon.

Miehet tenttasivat Anniinaa, joka kertoi kaiken olevan hyvin. 20-vuotias tamperelainen sai maanantaina aamupäivällä huimauskohtauksen, jonka takia hänet päätettiin passittaa lääkärintarkastukseen BB-talon ulkopuolelle.

Anniina kävi hoitohenkilökunnan tutkittavana jo aiemmin päivällä, mutta silloin hänen tilansa katsottiin vakaaksi. Sen jälkeen neitokainen kertoi muille asukkaille kärsineensä aiemminkin jonkinlaisista sydänoireista, joiden takia hän oli ollut kaksi kertaa myös tutkimuksissa. Tämän jälkeen tuotantoyhtiö päätti lähettää hänet varmuuden vuoksi tarkempiin tutkimuksiin.