BB-Jari-Matti parturoi Johanin takapuolen

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa nähtiin huvittava kohtaus, kun miehet ottivat kylpyhuoneen haltuunsa ajellakseen kukin karvoituksensa suihkurusketusta varten.

BB-Tero tyytyi perinteiseen sheiveriin, mutta Johan tarvitsi toimenpiteeseensä lopulta myös Jari-Matin auttavaa kättä ja sähköistä parturointilaitetta. Johan oli itse saanut poistettua suurimman osan karvoituksestaan, mutta aivan joka paikkaan hän ei itse yltänyt.

Niinpä BB-Jari-Matti riensi apuun, kun tuli vuoro ajella Johanin takareidet ja takapuoli. Tero katseli suoritusta vierestä ja kaikki kolme naureskelivat kuinka perverssiltä toimenpide heistä tuntui. Hiljalleen kylpyhuoneen ovelle kerääntyi myös muita asukkaita seuraamaan ohjelmanumeroa, Subin netti kertoo.

Nivusensa Johan suostui kuitenkin ajelemaan itse. Kylpyhuoneessa piipahtanut Cheryll katsoi Johanista lähtenyttä karvakasaa ja totesi, että siitä saisi aikaan vaikkapa lapaset.