BB-talon uudet asukkaat ovat BB-Alex ja BB-Jarmo!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo sai tänään yllätysvieraita, kun taloon asteli kaksi uutta asukasta. He ovat BB-Alex ja BB-Jarmo.

Jarmo on 21-vuotias ”puolihullu” torniolainen, joka työskentelee nykyisin Levillä. Hän on äskettäin eronnut pitkäaikaisesta tyttöystävästään ja parilla on puolentoista vuoden ikäinen lapsi. Alex on 19-vuotias hyvinkääläinen mies, joka sijoittui tämän vuoden Mr. Finland -kilpailussa kolmanneksi. Hänellä on puoliksi espanjalaiset juuret.

Talossa jo valmiiksi asuneet saivat Isoveliltä ankaran ehdollistamistehtävän, jossa heidän tuli liikkua erilaisiin asentoihin äänimerkkien mukaan reilun minuutin ajan. Hengästyneet asukkaat olivat täysin keskittyneitä voimia vaatineeseen tehtäväänsä, eivätkä vielä aavistaneet saavansa pian lisää asukkaita.