Ari Koivunen raivostui tupakka-askeille, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-voittaja Ari Koivunen on joutunut mukaan Suomen Syöpäyhdistyksen tupakoinnin vastaiseen kampanjaan. Ahkerana tupakoitsijana tunnettu poppari sai peräänsä kaksi tupakka-askiksi pukeutunutta hahmoa ja tapahtumat kuvattiin videolle.

Kyseessä on osa mainostoimisto 358:n suunnittelemaa kampanjaa, jonka perusteella syntyi Ari Koivunen & Kaksi askia -niminen dokumentti. Siinä tympiintynyt Koivunen nähdään esimerkiksi kävelemässä pumpattavan Barbaran kanssa ja tivaamassa kuvaajalta syytä olla paikalla. Dokkari julkaistiin tänään kello 15.00 Fressis.fi -verkkosivustolla. Dokumentin voit katsoa myös tästä tai artikkelin alta.

Kampanjan tiedotteessa todettiin, että nuoret nimesivät Ari Koivusen Suomen tunnetuimmaksi tupakoivaksi julkkikseksi, eikä tarkoitus ollut lainkaan mustamaalata laulajaa. Levy-yhtiö ei antanut lupaa haastatella Koivusta, joten dokumentin tuottajat yrittivät saada juttutuokiota keikkapaikoilla. Siellä tupakka-askit seurasivat häntä kommentin toivossa.