BB-Tuuli hermostui: Miks mulle tulee kaikki pas*a!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on jälleen hieman kireät tunnelmat. Tero ja Tuuli ovat parhaillaan riidoissa ja pokerikilpailun voittajia hemmotellaan lisäksi elokuvalla, herkuilla ja hävinneiden valmistamalla illallisella.

Hävinneet asukkaat puivat Isovelin epäoikeudenmukaisuutta makuuhuoneessa. Erityisesti Tuuli on kyllästynyt asukkaiden eriarvoiseen kohteluun.

– Otetaan vaikka sviitti. Esimerkiksi se, että mua ja Teroa ei todellakaan sinne ikinä otettu sen takia kun me ollaan menty aina sillai suoraan asiaa. Me ollaan aina oltu liian avoimia. Se olis ollut meille liian luksusta ja juhlaa, eli meille liian hyvää, Tuuli valitteli.

– Sit kun meillä oli Johanin kanssa kireet välit niin mut pantiin palvelemaan sitä. Miks mulle tulee kaikki paska! Tää kuulostaa vähän katkeralta. Ihan varmaan tulee vielä sauna ja palju. Leffa ja ruoka tulikin jo, Tuuli valitteli.

– Sit saunan jälkeen niille tulee lisää juotavaa ja varmaan vielä Subit. Ainoa asia tässä on se, että mä toivon ettei tän takia tule kuppikuntia. Nyt väki on jaettu kahteen ja toivon, ettei tämä ole pysyvää, BB-Alex totesi tilanteesta.

– Onko sellainen olo, että sä olet syrjitty? Alex kysyi.

– Kyllä on. Nyt mä tiedän miltä Nikosta tuntui, Tuuli vastasi.

Asukkaat ovat muutenkin kyllästyneet erityisesti Johanin hemmotteluun talossa. Ensin hän voitti 5.000 euroa pokerissa ja sitten hänet lennätettiin viikoksi Afrikan Big Brotheriin. Suomeen palannut Johan sai parin päivän ajan erityiskohtelua, mutta sen vastapainoksi hän joutui raatamaan talon pihamaalla läpi yön.