Angelina Jolie iskee hanskat tiskiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Angelina Jolie toimii vapaa-ajallaan suurperheen äitinä yhdessä miehensä Brad Pittin kanssa. Nyt Angelina on kertonut suunnittelevansa vetäytymistä näyttelemisestä.

33-vuotias kuuden lapsen julkkisäiti kertoi BBC:n uutisille haluavansa keskittyä jatkossa aikaisempaa enemmän perhe-elämääänsä. Hän totesi olevansa kyllästynyt kiireiseen ja matkojen täyttämään elämäänsä. Siksi hän onkin pian valmis eläköitymään valkokankaalta.

– En suunnittele jatkavani näyttelemistä enää kovin pitkään. Olen valmis tekemään vielä muutamia juttuja ja sen jälkeen vetäytymään kaikessa hiljaisuudessa ja valmistautumaan isoäidiksi tulemiseen, Angelina kertoi BBC:lle.

– En usko, että haluan jatkaa tätä tahtia kovin pitkään. Haluan viettää enemmän aikaani kotona. Kaikkein tärkeintä minulle ovat kuitenkin lapseni ja minun tulee huolehtia että he kasvavat oikein ja että heidän vanhempansa ovat läsnä.

Samassa haastattelussa Angelina Jolie kuitenkin myönsi, että hänelle voi olla suuri houkutus palata valkokankaalle, mikäli hänelle tarjotaan tarpeeksi mielenkiintoista projektia.

– Älä koskaan sano älä koskaan, Jolie totesi.