Teinipaljastelija haluaa Big Brotheriin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden tammikuussa seksikkäiden ”herutuskuviensa” johdosta maailman viihdelehtien sivuille noussut 15-vuotias Disney-tähti Miley Cyrus tunnetaan noiden kuvien lisäksi myös Hannah Montana -sarjan päätähtenä ja menestyksekkäästä musiikkiurastaan.

Viime kuussa Miley ja hänen countrytähti-isänä Billy Ray Cyrus aiheuttivat hämminkiä Hannah Montanan kuvauksissa. Lehdet kirjoittivat tuolloin Mileyn haluavan päättää televisiouransa, koska musiikkiura oli taloudellisesti tuottavampaa. Nyt Miley Cyrus on jälleen kiinnostunut televisiosta.

Lähiaikoina Bolt-elokuvassa näyttelevä teinitähti paljasti sunnuntaina unelmoivansa roolista realityohjelmassa, E! Online uutisoi. Hän haluisi olla mukana realitybuumin aikoinaan aikoinaan aloittaneen The Real World -ohjelman kaltaisessa projektissa, jota vastaa nykyisin parhaiten ehkä Big Brother.

– Haluaisin mukaan sellaiseen, koska se on mielestäni ihan hullua. Jokaisella joka lähtee sellaiseen mukaan täytyy olla paljon rohkeutta, Miley Cyrus totesi.

– Haluaisin asua kauniissa talossa kameroiden seuratessa minua koko ajan. Voisin vain syödä herkkuja, lukea kirjaa ja hengailla kaikki päivät. En tarvitsisi siitä edes palkkaa.

Mileyn kuvauksen mukaan hän petaa jo nyt itselleen paikkaa tulevista julkkisten BB-kausista. 15-vuotiaalla supertähdellä ei nykyisellään kuitenkaan vielä ikä riitä osallistumiseen. Bolt-elokuva saa Suomen ensi-iltansa alustavien tietojen mukaan 13. helmikuuta 2009.