Tuksu-Tukiainen pikkutuhmana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malarian takia viime viikot sairaalahoidossa ollut höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen on tekemässä paluun julkisuuteen hyvinkin pian. Neitokainen aloittaa pian Urheiluviikko-verkkojulkaisussa oman juttusarjansa.

Tukiainen on tehnyt verkkolehteen Pukuhuoneessa-nimistä juttusarjaa, jossa hän ja ”muut kameran edessä viihtyvät” naiset vastailevat pikkutuhmiin urheiluaiheisiin kysymyksiin. Tarkoituksena on käsitellä urheilua pilke silmäkulmassa.

– Päätimme aloittaa uuden juttusarjan, jossa urheilua käsitellään pilke silmäkulmassa. Haluamme ottaa räväkän startin, joten Tukiainen ja hänen tanssiryhmäänsä kuuluvat naiset sopivat hyvin ensimmäisiksi haastateltaviksi, päätoimittaja Pekka Värre kertoo.

– Tällaiselle kevyemmälle ja viihteellisemmälle uutisoinnille on varmasti kysyntää. Vaikka tämä juttusarja tuo Urheiluviikkoon kävijöitä vauvasta vaariin, saamme varmasti paljon uusia lukijoita oikeasta kohderyhmästä. Ensimmäiset haastattelut ja kuvat Tukiaisesta julkaistaan jo tällä viikolla.

Neitokaiset tulevat kommentoimaan sivustolla muiden muassa omia suosikkiurheilijoitaan. Kyseinen juttusarja toteutettiin hieman ennen Tukiaisen lähtöä Gambiaan. Reissu oli koitua hänen kohtalokseen. Muilta osin Urheiluviikko säilyy nykyisenkaltaisena urheilu-uutisiin keskittyvänä verkkojulkaisuna.

Urheiluviikko-julkaisua tuottaa DeeReal ja se löytyy osoitteesta www.urheiluviikko.net.