Äiti: Anniinaa odotetaan sivistyssanakirjan kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother Extra -ohjelman puhelinhaastattelussa oli tänään BB-talossa asuvan Anniinan äiti Aulikki. BB-Anniina on yllättänyt talossa kerta toisensa jälkeen, kun hän ei ole tiennyt tavanomaisten sivistyssanojen tarkoituksia.

Juontaja Janne Kataja tiedusteli Anniinan äidiltä, että onko tämä huomannut, ettei Anniina tunne sivistyssanoja ja onko äiti saanut työkavereilta kommenttia siitä missä tytär on koulunsa käynyt. Äidin mukaan tällaisia kommentteja ei ole tullut.

– Kyllä Anniina on aina luokalta päässyt normaalisti. Se ei vaan aina jaksa kuunnella loppuun asti. Anniinaa odotetaan täällä jo sivistyssanakirjan kanssa, Aulikki-äiti kertoi.

20-vuotias tamperelainen parturi-kampaaja on yllättänyt muiden muassa kysymällä aivan arkisten sanojen merkityksiä. Anniinalle muiden muassa sanat fetissi, feminismi, sosialismi, kolhoosi, kommunismi, realismi, demokratia ovat olleet täyttä hepreaa.