Lindsay Lohanin hurja laihdutus, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lesboutensa taannoin myöntänyt ja sittemmin jo kertaalleen kiistänytkin poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on pudottanut painoaan huomattavasti viime viikkoina.

Aiemminkin varsin sopusuhtaisessa kunnossa ollut Lindsay poseerasi kuvaajille eilen Dubaissa avatun Atlantis-loistohotellin hulppeissa avajaisissa. Mustaan mekkoon pukeutunut neitokainen oli upeassa kunnossa ja onnistunut säilyttämään myös muotonsa painonpudotuksestaan huolimatta.

Katso kuvat tästä!

Britanniasta kantautuneiden tietojen mukaan Lindsay Lohan ja hänen tyttöystävänsä Samantha Ronson järjestivät äskettäin äänekkään välikohtauksen Lontoossa sijaitsevassa yökerhossa. Kyse oli mustasukkaisuudesta, sillä Samantha huomasi Lindsayn kuhertelevan entisen poikaystävänsä poptähti Calum Bestin kanssa tanssilattialla.