Scarlett Johansson haluaa perustaa perheen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naistähtien joukkoon lukuisissa äänestyksissä rankattu 23-vuotias näyttelijä Scarlett Johansson avioitui miehensä Ryan Reynoldsin kanssa syyskuussa. Nyt tuore pariskunta haluaisi jo lapsia.

– Scarlett ja Ryan ovat hulluina toisiinsa ja he haluavat perustaa perheen heti kun se on mahdollista. Scarlett haluaa tulla nuorena äidiksi, sillä hän ei halua olla äiti, joka jätti lasten hankkimisen liian vanhalle iälle. Samalla hän voi unohtaa biologisen kellonsa tikittämisen, lähde kertoi Chicago Sun Times -lehdelle.

Supertähti sai tuoreimman He’s Not That Into You -elokuvansa kuvaukset valmiiksi viime kuussa ja hänen seuraavan Amazon-elokuvansa kuvaukset alkavat vasta ensi vuoden lopulla. Hänellä olisi nyt noin vuosi aikaa lapsentekoon.

Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds alkoivat seurustella keväällä 2007. Pari vihittiin syyskuussa Vancouverissa, Kanadassa.