”Känni-Tero on katastrofi!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen pienimuotoiset bileet, joiden tiimellyksessä BB-Tuuli ja BB-Tero ottivat jälleen yhteen sanallisesti. Kiistely jatkui vielä tänä aamuna. Tuuli oli erityisen harmissaan Teron alkoholinkäytöstä.

– Kun sä olet liian kännissä, on se aina täydellinen katastrofi. Ilta päättyy aina meidän riitaan, Tuuli valitti.

Tero oli harmistunut Tuulin kommenteista, sillä miehen mukaan moiset kommentit seuraavat häntä myös siviiliin.

– Täällä antautuu koko kansalle. Ihmiset haluaa kuitenkin jatkossa puukottaa minua siitä, mistä sä täällä mulle valitat,

Tero puolestaan valitteli, ettei Tuuli pyydä häneltä koskaan anteeksi riitojen jälkeen. Teron mielestä neitokaisen olisi kuulunut pyytää anteeksi myös eilisillan riitelyä, mutta kunnollista anteeksipyyntöä ei kuulunut.