Amy Winehouse eroaa – takana ryhmäseksiä ja lesborakastajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pahojen henkilökohtaisten ongelmiensa kanssa viime aikoina pitkään paininut poptähti Amy Winehouse on vahvistanut huhut avioliittonsa kariutumisesta. Winehouse on kertonut, että hän ja vankilasta äskettäin vapautunut Blake Fielder-Civil olivat alunperinkin yhdessä vain seksin takia.

– Se on loppu. Meillä ei ole enää mahdollisuuksia palata yhteen. Se ei tulisi koskaan kestämään. Olimme yhdessä vain seksin takia. Pidin hänestä enemmän kuin kenestään muusta koskaan, mutta se ei aina riitä, Amy Winehouse kommentoi News Of The World -lehden mukaan.

Eroavan pariskunnan ystäväpiiristä paljastettiin lehdelle, että Blake Fielder-Civil halusi pariskunnan harrastavan usein ryhmäseksiä kutsumalla kolmannen naisen mukaan rientoihin.

– Se oli Blaken idea, mutta Amy kertoi olleensa aiemminkin naisten kanssa, joten se ei ollut hänelle ongelma. Hän kertoi olleensa jo useammassakin seksisuhteessa naisen kanssa. Aina kun Blake sanoi haluavansa seksiä kahden naisen kanssa, Amy hoiti asian.

Lähipiirin mukaan pariskunta ei tyytynyt muutenkaan harrastamaan niin sanottua perinteistä seksiä, sillä mukana oli myös ”asioita, joita ei voi lehdille kertoa”. Lisäksi molemmat olivat pahassa huumekoukussa.