Kalle viimein ulos Idolsista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään nähdyssä Idols-finaalijaksossa tuomariston aiemmin esittämät toiveet viimein toteutuivat, kun kilpailusta putosi tuomariston inhokiksi ohjelman aikana useaan kertaan osoittautunut Kalle Löfström.

Viime viikolla kaikki tuomarit lyttäsivät Kallen esitykset. Tuolloin hän oli valinnut kilpailukappaleekseen Tehosekoitin-yhtyeen hitin Valonkantaja. Tuomariston vierailevana jäsenenä tuolloin nähty laulaja Jippu totesi, ettei pidä lainkaan rockmusiikista.

– Mä en ihan oikeesti vihaa sua, Jone perusteli kommenttiaan siitä, että Kallen esitys kuulosti karaokeravintolan esiintymiseltä.

– Tää on kilpailu ja täällä pitäis aina yhden tippua ja mä olen sitä mieltä, että nyt on sun hetki tullut vihdoinkin tippua tästä kilpailusta, tuomariston Nina Tapio totesi.

Tällä viikolla Kalle suoriutui kuitenkin selvästi paremmin, sillä tuomaristo äityi jopa kehumaan miehen suoritusta. Nina Tapio totesi kuitenkin, että Kalle oli huonoin finalisti ja Jonekin kritisoi miestä edelleen vahvasti. Kalle esitti tänään kaksi ulkomaista rock-kappaletta. Biisit olivat Ozzy Osbournen Dreamer jaU2-yhtyeen Vertigo.

Idols-finaalissa jatkavat Anna Puustjärvi, Pete Parkkonen ja Koop Arponen.