Johanna Tukiainen: ”Jääkiekkoilijat eivät ole kaikista välkyimpiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tekstiviestikohun myötä julkisuuteen noussut höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen pohtii verkkojulkaisu Urheiluviikossa eri urheilulajien edustajien älyllisiä ominaisuuksia. Tukiainen ei ollut varma, minkä lajin edustajat ovat fiksuimpia.

– Varmaankin sellaisen, jotka tarvitsevat vähän älliäkin. Ei tule mieleen mitään tiettyä lajia. Alppihiihto voisi olla sellainen. Esimerkiksi Kalle Palander on varmaan ihan fiksu, Tukiainen pohti.

– Mulla on sellainen mielikuva, että jääkiekkoilijat eivät ole kaikista välkyimpiä, mutta se voi olla pelkkä stereotypia, nainen jatkoi.

Tukiainen kertoi Urheiluviikossa ajatuksiaan jalkapalloilijoiden ja jääkiekkoilijoiden vaimojen asemista. Hän olisi itse mieluummin futaajan vaimo.

– Minulla on sellainen kuva jääkiekkoilijoista, että he matkustelevat paljon ja tapaavat jatkuvasti kauniita naisia. Siksi voisi olla vähän vaikeaa olla jääkiekkoilijan vaimo. Se voisi olla jotenkin epävakaata. Itse asiassa jalkapallo on varmaan ihan samanlainen laji, mutta jostain syystä valitsen jalkapallon, Tukiainen totesi.